Net als ‘gewone mensen’ hebben ook DJ’s (zoals ook Sandrien) wel eens te maken met een lege smartphone, tablet of ander apparaat met een oplaadbare batterij erin.

Ook zij kennen het probleem, USB laders en -stekkers die op hun favoriete plek in huis het gevecht aan moeten gaan voor een plek. want daarmee kun je je telefoon of tablet weer opladen.

Het gebruik van een multi-way USB lader is in dat geval een handige oplossing. Alle USB stekkers krijgen daarin een plek. Denk hierbij aan een stekkerdoos, waarin meerdere contactpunten en oplaadpunten verwerkt zijn.

Kom jij ook thuis met een lege telefoon, of wil je je smartphone opladen terwijl je tv kijkt? En een tablet tegelijk opladen? Dan zijn multiway USB opladers een ideale oplossing.

Nooit onderweg zonder opgeladen telefoon

In de thuissituatie is een goede USB lader onmisbaar. Maar onderweg geldt dit wellicht nog meer.

Zo is een lader voor in de auto een perfecte oplossing, waarmee je tijdens het rijden je smartphone of tablet kunt opladen. Combineer de USB lader met een stevige houder voor op het dashboard, en zorg voor een goede aansluiting op een speaker.

Zo ben je u altijd voorzien van een opgeladen accu in de telefoon en kun je tijdens het rijden veilig een gesprekje aannemen. Ook voor in de auto kunt u uiteraard kiezen voor een USB oplader met meerdere USB-poorten.

Altijd opladen met een USB lader op zonne-energie

Uiteraard wordt er door de grote merken achter de beste USB laders continu gewerkt aan milieuvriendelijke oplossing voor het opladen van onze apparatuur.

Zo kunt u het stroomgebruik aanzienlijk beperken met een USB lader met een zonnecel. Een goede gevoelige lader met deze mogelijkheid ‘absorbeert’ daglicht en zonlicht. Vervolgens wordt deze energie vastgehouden en getransformeerd tot stroom. Deze technologie zorgt ervoor dat u de telefoon altijd op een milieubewuste manier opgeladen kunt houden.

Toch is het belangrijk om vooral bij deze soort opladers te kiezen voor een product van een hoge kwaliteit. In de praktijk blijkt bij zonnecel opladers dat goedkope producten vaak niet afdoende werken. In dit geval is goedkoop dus uiteindelijk duurkoop.

Een goede solarlader helpt bij het besparen op stroom.

Gadgets aansluiten met een USB lader

Naast het zorgen voor een oplaadpunt voor een smartphone of tablet, kunt u uiteraard nog veel meer met een USB lader. Zo zijn er veel gadgets op de markt, die middels een USB poort op een laptop kunnen worden aangesloten.

Hierbij kunt u denken aan een mini-ventilator voor op de werkplek, een lampje of bijvoorbeeld een warmhoudbeker voor dranken. Met een USB lader die meerdere poorten verschaft kunt u uw gadgets moeiteloos aansluiten en onderweg of thuis gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *