Welkom bij Rivierenland Radio, waar muziek en rivieren samenkomen om een unieke luisterervaring te bieden. Met ons brede bereik via DAB kanalen en online streaming, zijn we jouw toevluchtsoord voor prachtige muziek, verzorgd door de leukste DJ’s van Nederland. Duik met ons mee in de wereld van Rivierenland Radio en ontdek wat ons zo speciaal maakt.

Een breed bereik

Rivierenland Radio is jouw lokale station met een nationaal bereik. We zijn beschikbaar in grote delen van Nederland, van Eindhoven tot Apeldoorn en van Amersfoort tot Woudenberg.

Of je nu thuis bent, op het werk, of onderweg, je kunt ons overal beluisteren via verschillende DAB kanalen of online via onze app en website. Ons doel is om altijd dicht bij onze luisteraars te zijn, net zoals de rivieren die door ons prachtige land stromen.

Muziek voor iedereen

Bij Rivierenland Radio begrijpen we de kracht van muziek. Het kan je dag maken, herinneringen oproepen, en je zelfs door de zwaarste tijden helpen. Daarom streven onze DJ’s ernaar om een gevarieerde selectie van muziek aan te bieden, van de grootste hits tot de verborgen parels.

Ons repertoire is zorgvuldig samengesteld om aan ieders muzikale smaak te voldoen. Of je nu houdt van pop, rock, indie, of klassiekers, bij ons ben je aan het juiste adres.

De leukste DJ’s

Wat is een radiostation zonder zijn DJ’s? Bij Rivierenland Radio zijn onze DJ’s meer dan alleen stemmen op de radio. Ze zijn de hartslag van ons station, elk met hun unieke persoonlijkheid en muzieksmaak. Onze DJ’s delen niet alleen de mooiste muziek, maar ook verhalen, nieuwtjes, en alles wat er leeft onder onze luisteraars. Ze staan altijd klaar om je dag een beetje beter te maken.

Luister waar je ook maar bent

Dankzij onze uitgebreide dekking via DAB en de mogelijkheid om online te streamen, is deze radiozender nooit ver weg. Luister via je DAB radio in de auto, via onze app op je smartphone, of gewoon via onze website op je computer. Waar je ook bent, we zijn er voor jou.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik naar Rivierenland Radio luisteren?

Je kunt naar ons luisteren via diverse DAB kanalen afhankelijk van je locatie, onze app, of direct via onze website.

In welke regio’s is Rivierenland Radio beschikbaar?

We zijn beschikbaar in veel regio’s waaronder Eindhoven, Apeldoorn, Amersfoort, en vele andere. Bekijk onze website voor het volledige overzicht van DAB kanalen.

Wat maakt Rivierenland Radio uniek?

Onze combinatie van een breed muziekaanbod, gepassioneerde DJ’s, en onze connectie met de Nederlandse rivierenlandschappen biedt een unieke en persoonlijke luisterervaring.

Kan ik een verzoeknummer aanvragen?

Zeker! Onze DJ’s horen graag van onze luisteraars. Je kunt je verzoeknummer via onze website of app indienen.

Rivierenland Radio
Een voorbeeld van de radio programma’s op een willekeurige werkdag

Rivierenland Radio is meer dan een radiostation; het is een gemeenschap. We zijn trots op onze muziek, onze DJ’s, en vooral op onze luisteraars. Sluit je bij ons aan voor de mooiste muziek van de leukste DJ’s, en laat Rivierenland Radio de soundtrack van je dag zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *