Aan de mogelijkheden van de DAB-radio voor een dj lijkt maar geen einde te komen.

FM-radio ontvangen

Het apparaat ontvangt om te beginnen FM-radio. De aanvulling met digitale radiozenders onderstreept haar grenzeloze kwaliteiten. Dat belooft een muzikale uitstap vol genot te worden. Ook cd’s afspelen in mp3-formaat vergt nog lang niet te veel van de installatie.

USB met mp3-muziek

Verschillende audioapparaten sluiten moeiteloos op het veelzijdige toestel aan. De beste nummers liggen dus altijd voor handen. Een USB-stick met mp3-muziek gaat voor de radio bijvoorbeeld geen brug te ver. Die muziek klinkt door de luidspeakers alsof het nooit anders heeft gedaan.

Netsnoer en batterijen

Het toestel heeft bovendien praktische eigenschappen te bieden. Hij werkt op netstroom maar ook op batterijen. De keuze ligt bij de gebruiker die altijd kan overschakelen als hij dat wenst. Het netsnoer krijgt de eigenaar bij de aankoop geleverd. Naar de passende batterijen moet op eigen houtje gezocht worden.

Dat speuren gaat ook op voor de radiozenders, want een automatische zoekfunctie vangt de kanalen op.

Programmering titels

De cd-speler gekoppeld aan een DAB-radio heeft al net zo’n luxe in petto. Programmering van titels helpt bijvoorbeeld een handje om het overzicht in de vele nummers te bewaren.

Ze laten zich ongetwijfeld niet meer op één hand te tellen. Die lekkere plaat komt gerust opnieuw voorbij dankzij de herhalingsfunctie. Maar iedereen wil weleens iets anders. Daarom husselt de willekeurige weergave de hele boel door elkaar.

Accessoires

Accessoires als een aansluitkabel zijn bij de radio te koop. Dat maakt het plaatje compleet. Een aanrader om van het aanbod aan accessoires gebruik te maken als je voor batterijen kiest. Dan weet je zeker dat je de goede te pakken hebt.

Plezier met de DAB-radio

Een USB maakt ook deel uit van het rijtje aanvullende artikelen behorende bij een DAB-radio. In geval van twijfel mag je er dertig nachtjes over slapen. Een garantie van twee jaar is mogelijk, maar ondertussen maak jij al veel plezier met deze radio!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *