We willen jullie voorstellen aan DJ Sterrenmix uit Deventer.

Deze ‘oudere jongere‘ heeft zijn sporen ruimschoots verdiend bij feesten en in de nachtclubs en podia van Oost-Nederland. Ooit betoverde hij zelfs enkele retro dansfeesten in het legendarische Paradiso in Amsterdam. Maak kennis met de sterrenmixer die vooral in Overijssel en Gelderland bekend is uit de eighties en nineties – DJ Sterrenmix uit Deventer!

Revival van DJ Sterrenmix

Ooit begonnen met draaien in 1987 in het Burgerweeshuis in Deventer, beleeft DJ Sterrenmix na een ‘blessuretijd’ een bijzondere comeback sinds 2023. Hij treedt sindsdien weer op in mooie clubs in Deventer, waaronder De Fermerie en concertzaal De Hip op de Brink in Deventer.

Deze muziekkenner heeft de kunst van het mixen in 2022 geperfectioneerd op de Mixit DJ Schule in Duitsland en laat je weer helemaal voelen waarom de beste dansmuziek in de 70’s, 80’s of 90’s werd gemaakt! Hij is misschien niet een van de bekendste Nederlandse DJ’s, maar kent de geheimen van de dansvloer en weet precies welke platen jouw voeten in beweging brengen. Van huwelijk tot verjaardag, personeelsfeest, club of festival, voor alles is een kopje Sterrenmix! Tegenwoordig richt hij zich veel op verjaardagen van leeftijdgenoten die 50 of 60 worden, of trouwfeesten van stellen die 25 of 40 jaar getrouwd zijn. Het werkgebied van deze 70’s 80’s 90’s DJ is meestal Deventer, Twello, Zutphen, Olst, Apeldoorn of Zwolle.

DJ Sterrenmix | Kenner of the Eighties en Seventies

DJ Sterrenmix is als voormalig muziekjournalist (Stentor, Nieuwe Revu) een echte kenner van jaren 70 en jaren 80 muziek. Hij heeft een onfeilbaar gevoel voor de nummers die destijds de hitlijsten domineerden. Van Wham tot Abba, van Doe Maar tot Bowie, van The Jacksons tot The Cure, van Madonna tot INXS, hij draait ze allemaal. Zijn playlist is als een tijdmachine die je meeneemt naar de gloriedagen van de 80’s.

Wat deze sterrenmixer echt speciaal maakt, is zijn passie voor authenticiteit. Hij vermijdt het draaien van de moderne mainstream hits van vandaag. De voorkeur gaat uit naar de credible hits voor muziek die zijn oorsprong vindt in de tijd van synthesizers, haarlak, bodywarmers en beenwarmers. Of uit de gezellige 70’s. Opmerkelijk: de Deventer diskjockey heeft zelfs liever brood van vorige week dan van gisteren, want dat ligt dichter bij de vorige eeuw, zijn specialiteit.

Vleugje magie

Als je je wilt onderdompelen in de nostalgische sfeer van de jaren 70, 80 of 90, met een vleugje magie van DJ Sterrenmix, zorg er dan voor dat je zijn volgende optreden niet mist. Check daarvoor zijn website of de bekende dance kalenders op internet. Laat je meeslepen door de onweerstaanbare sfeer en veroorzaak kraters in die dansvloer! Deze Deventer DJ neemt je mee op een muzikale reis terug naar de tijd van neonkleuren, buttons en cassettebandjes.

Laat deze enigszins vergeten sterrenmixer van de eighties je betoveren met zijn unieke stijl en onmiskenbare energie. Het is tijd om je dansschoenen aan te trekken en je beste 80’s moves te laten zien op de dansvloer. Bereid je voor op een avond vol herinneringen en laat DJ Sterrenmix je meenemen op een rit door de tijd. Dus kom op en maak je klaar om te dansen, want met DJ Sterrenmix is het altijd feest.

dj sterrenmix aka Bastiaan Mokkink
Een aankondiging van een muziekavond van DJ Sterrenmix

De Deventer DJ met de beste hits aller tijden

DJ Sterrenmix staat altijd klaar om je op te warmen met de beste hits aller tijden. Dance classics, all times party, you name it, he plays it! Hij neemt mee op een muzikale reis door de decennia. Bereid je voor op een avond vol dansbare beats en meeslepende melodieën die je niet kunt weerstaan. Wauw, mieters!